Spilleliste

Der er desværre ingen spil i din spilleliste.

Kom billig i gang med en komplet Gamer Pakke. Pakken indeholder alt hvad du skal bruge for at komme i gang med at game. Dell Optiplex 7020 installeret med et Nvidia Geforce GT 1030 grafikkort.
Det perfekte valg til førstegangs købere der skal bruge en gamer PC til børn i alderen 6-10 år. Computeren leveres med en lækker 23" skærm fra HP. Der medfølger headset, tastatur og mus fra Havit. Computeren er kraftig nok til at kunne afvikle Fortnite og CS:GO etc. Computeren leveres installeret og klar til brug med Windows 10. Computeren fremstår yderst pæn til trods for at den er brugt.

Dell Komplet

Kr. 2.795,- (inkl. moms)

Levering: 2-4 hverdage

Produktspecifikationer
CPU Intel Core i3-2120 @ 3.30 GHz
RAM 4 GB
GFX Nvidia Geforce GT 1030 2GB
Disk 120 GB SSD
Vis alle specifikationer
CPU: Intel Core i3-2120 @ 3.30 GHz
RAM: 4 GB
GFX: Nvidia Geforce GT 1030 2GB
Disk: 120 GB SSD
USB 3.0: 4
USB 2.0: 6
DVI: 1
HDMI: 1
OS: Windows 10 Professionel
Tastatur: Havit
Mus: Havit
Skærm: 22" HP LE2202X
Headset: Havit
Musemåtte: Havit
Produktbeskrivelse

Den perfekte starter pakke til dig der gerne vil i gang med at game. Computeren har power nok til at klare selv de mere krævende spil. Der medfølger en lækker 22" skærm, tastatur, mus, headset og mussemåtte i solidt gamer design. Denne brugte Gamer er et perfekt valg hvis du gerne vil i gang med at prøve at spille computer, eller som billig starter pakke til børneværelset.
Gamer computeren leveres installeret og klar til brug med Microsoft Windows 10.

Mus
Denne gamingmus benytter USB og har en knap på oversiden til at styre hastigheden på musen (DPI 800-1000-1200) som er med til at sikre brugeren en bedre oplevelse med mulighed for personlig konfiguration. Musen er testet til at kunne holde til minimum tre millioner klik. Med andre ord er det en yderst holdbar mus.

Tastatur
Gaming tastaturet er specialdesignet til gaming og har til formål at sikre brugeren en høj grad af perfomance. Ydermere er der RGB-lys i tastaturet. Tastaturet er et klassisk QWERTY-tastatur og er er testet til at hver knap kan holde til fem millioner tast.

Høretelefoner
Gaming høretelefonerne fra Havit er specialdesignet til at optimere indlevelsen og præstationen hos brugeren. I høretelefonerne er der en mikrofon som er lavet med henblik på at kommunikere online med venner og holdkammerater.

Musemåtte
Musemåtten måler 250*210*2mm