Spilleliste

Der er desværre ingen spil i din spilleliste.

Om brugtgamer.dk

Spar optil 60% af nyprisen.

Den er god nok! Du kan på mange produkter spare optil 60% af nyprisen ved at købe din gamer PC brugt.
Ud over besparelsen har vi masser af erfaring med salg af brugt IT udstyr. Faktisk har vi solgt brugt IT-udstyr i mere en 18 år og er ejet af virksomheden brugtecomputere.dk.

 

En gode ide og en genial søgemakskine.

Vi har udviklet Brugtgamer.dk da efterspørgslen efter spillecomputere for alvor er tage til indenfor de seneste år.
Brugtgamer.dk er et nichesite, der er udviklet for at gøre det nemt for almindelige uerfarne kunder, at finde den helt rigtige gamer PC.
Vi ved at det som kunde kan være svært, at finde rundt i tekniske betegnelser, som megabyte, gigahertz og hvilket grafikkort skal der vælges for at spillene kan afvikles korrekt.
Derfor har vi udviklet en søgemaskine, som gør det er nemt og enkelt at finde den perfekte gamer PC. Du skal bare vælge de spil du ønsker at spille, og herefter viser systemet de computere som vil egne sig godt til de spil du har valgt. Du behøver dermed ikke at tage stilling til de tekniske detaljer om computeren.
Se vores konfigurationsside her.

Vores database indeholder over 100 af de mest populære spil på marked, så der er en god chance for at de spil du ønsker at spille findes i databasen. Databasen med spil opdateres løbende i takt med at der komme nye spil på marked.

 

Et godt alternativ for førstegangskøbere.

Vi har ikke nogen vision om at sælge spillecomputere til inkarneret og professionelle gamere.
Vores målgruppe er førstegangskøbere eller folk der ønsker at købe en billig brugt Gamer PC der kan opfylde behovet til at spille de mest populære spil på marked.

 

Kvalitet frem for lys og plastik.

Er du mere fokuseret på kvalitet, ydelse og pris, end ligegyldige features og lysende kabinetter, så er brugtgamer.dk ret sikkert noget for dig.
Alle vores computer modeller er baseret på brugte kvalitetscomputere af mærker som Lenovo, DELL og HP.
Det er nøje udvalgte modeller som er velegnet til brug for spil. Computerne er opgraderet med et nyt grafikkort, så de kan anvendes til spil.
Da vi køber meget store partier af gange, har vi mulighed for at sælge udstyret til stærkt reduceret pris, set i forhold til de alternativer der kan købes hos de store elektronikvarehuse.
Vi mener selv at man som kunde får langt mere valuta for pengene ved at købe brugte anerkendte kvalitetsprodukter i modsætning til ukendte mærker med alt for meget indhold af plastik.

 

Samme reklamationsret og garanti som ved køb af nyt.

Vores brugte udstyr er omfattet af præcis samme reklamationsregler som hvis produktet havde været nyt. Det vil sige at du altid har 14 dages fuld returret, 2 års reklamationsret og 1 års garanti uanset om udstyret er brugt eller nyt.
Vi mener selv at kvaliteten på vores brugte computer udstyr, er bedre end det forbruger elektronik der kan købes i elektronikvarehusene. Derfor har vi valgt at tilføje 1 års garanti på alle vores produkter.

 

Se og prøv produktet før du køber.

Har du brug for at se eller prøve din kommende Gamer PC inden du køber den, er du meget velkommen til at besøge vores butik på Bernstorffsvej 82, 2900 Hellerup.

Her er altid en medarbejder klar til at vise dig udstyret og eventuelt svare på de spørgsmål du må have.