Spilleliste

Der er desværre ingen spil i din spilleliste.

Stationær

Vi beklager ulejligheden.

Siden blev desværre ikke fundet. Prøv evt. at søge nedenfor:

Spar optil 50% ved at købe din Gamer PC brugt.

Køb din Gamer PC brugt, og spar mange penge.
Er du på udkig efter en billig brugt Gamer, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Brugtgamer.dk bygger vi billige kvalitets computere til en meget fair pris. Alle vores brugte gamere er opgraderet med et nyt grafikkort, så det kan spille netop de spil du har brug for. Du kan nemt finde den rette gamer PC, ved at bruge vores spilkonfigurator, så er du sikker på at computeren kan spille de spil du har brug for.
De brugte computere du finder på vores side er alle gennemtjekket og leveres installeret med Windows 10.

Samme garanti som ved køb af ny.

Når du køber en brugt Gamer PC hos brugtgamer.dk, så får du stadig samme garanti og reklamationsret som hvis du havde købt den som ny i en butik eller over nettet.
Vi giver altid 24 måneders reklamationsret og 12 måneders garanti. Du får også 14 dages fuld returret når du køber en Gamer PC hos brugtgamer.dk.

Se og afprøv produktet før du køber det.

Har du lyst til at se og prøve produktet før du køber det, er det også muligt. Du kan se og afprøve din kommende brugte Gamer PC i vores butik på Bernstorffsvej 82 i Hellerup.
I butikken har vi udstillet flere modeller så du også har mulighed for at blive inspireret af andre brugte spille computere.

Alt er bygget på kvalitetsprodukter.

Alle vores Gamer computere er bygget af kvalitetsmærker som Dell, HP eller Lenovo.
Det er produkter der er bygget til erhvervslivet, og de er derfor af markant højere kvalitet end mange andre Gamer computere på marked, som er lavet af billig plastik.
Vi sælger kun gennemtestede kvalitetsprodukter der er blevet opgraderet med helt nye grafikkort.

Leveringstiden på en brug Gamer PC.

Når du har bestilt din spillecomputer på brugtgamer.dk, kan du forvente at modtage den indenfor 2-3 dage. Du vil modtage en besked når ordren er afsendt.