Spilleliste

Der er desværre ingen spil i din spilleliste.

Tastatur

Aktive filtre

Nulstil alle filtre

Bredt udvalg af tastaturer der dækker alle behov.

Størstedelen af alle vores tastaturer sælges til en meget fornuftig pris som ikke sprænger budgettet. Du kan med stor fordel købe en komplet pakke som både indeholder tastatur, mus, headset og musemåtte. Men er du lidt mere kræsen med hvordan du ønsker dit tastatur, kan du med rette købe tastaturet separat.
Vi har tastaturer der er mekaniske og andre som er hybride og endvidere har vi helt almindelige ikke mekaniske tastaturer. Valg af tastaturer er en smagssag og derfor at vi valgt at have et bredt udvalg. De fleste af vores tastaturer til gaming kommer med lys og flere af modellerne kan programmeres til at lyse på forskellige måder.

Til begynderen og den kræsne gamer.

Alle tastaturer er specifikt lavet til det formål at game. Er du en lidt mere krævende gamer, som ønsker et keyboard af lidt højere nøjagtighed og kvalitet, kan vi klart anbefale at du kigger efter et mekanisk tastatur. Er du nybegynder, vil vi klart anbefale at prøve den billigere og komplette pakke som kan købes til priser fra Kr. 449,- en komplet pakke indeholder alt hvad du skal bruge for at komme i gang (Tastatur, mus, mussemåtte og headset)